Rólunk

Közlemény - 2023 június 1

Örömmel osztjuk meg, hogy a Onespire Zrt. és a BKB Solutions Kft. tulajdonosai szerződést kötöttek, amelynek értelmében a BKB Solutions Kft. egy akvizíció keretében beolvad a Onespire Zrt.-be.

A 2012-ben alapított BKB Solutions Kft. SAP projektekhez kapcsolódó tanácsadási szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek Magyarországon és a DACH régióban, elsősorban SAP logisztika, projektvezetés és projekt adminisztráció területeken.

Az elmúlt években sikeres projekteket valósítottunk meg együtt a BKB Solutions csapatával, ami szorosabbra fűzte együttműködésünket. Az akvizícióval tovább növeljük cégünk meghatározó piaci pozícióját az SAP tanácsadás területén, megerősítjük piacvezető szerepünket az SAP EWM területen Magyarországon, valamint technológiai és logisztikai kompetenciáink is erősödnek.

Az összeolvadásnak köszönhetően kapacitásunkat és ügyfélkörünket is bővítjük, több mint 20 tanácsadóval és számos ügyféllel változatlan szakmai színvonalon és elhivatottsággal.

További információk: onespire.hu

Biztos kezekben a feladat

Fő működési területünk a materials- és supply chain menedzsment üzleti folyamatainak támogatása.

Core SAP modul kompetenciánk a tanácsadás és fejlesztési területen:

  • EWM,
  • Logistics Execution,
  • MM,
  • SD,
  • WM

A felmerült igényeket rugalmasan kezeljük, ügyfeleink garantáltan azt a megoldást kapják, amire az adott helyzetben szükségük van.

Számíthat szakértelmünkre és tapasztalatunkra. Előre látjuk a nem várt buktatókat is!

downloadletölthető bemutatkozó anyag

Szakértő SAP partner

Megvalósítjuk elképzelését.
Ahogy megbeszéltük.
Pontosan.

Szakértő SAP Partner. Fő működési területünk az EWM, Logistic Execution, MM, SD, és WM Core SAP modulokhoz kapcsolódó fejlesztések és tanácsadás.
Ismerje meg a BKB Solutions SAP tanácsadó bemutatkozó anyagát, ismerjen meg minket!

BKB projekt menedzsment filozófia

Megismerni feltérképezzük ügyfelünk üzleti tevékenységét és azonosítjuk igényeit
Megérteni az iparági és SAP tapasztalatunk alapján segítséget nyújtunk a legjobb koncepció kidolgozásában
Megoldani a feladatot időre, a terveknek megfelelően elvégezzük

 

Munkatársainkat a projektek teljeskörű lebonyolítására készítjük fel. Minőségbiztosítási rendszerünk és tanácsadóink tudatos képzése garantálja a ránk bízott feladatok hatékony megvalósítását.

Tudásunk és tapasztalatunk a kulcs az üzemeltetési költségek tartósan alacsony szinten tartásához.

A BKB projekt menedzsment filozófiája: Megismerni, Megérteni, Megoldani! Ebből áll a teljes körű SAP szolgáltatás!
 
SAP projektek teljes körű lebonyolítása, tanácsadás, minőségbiztosítás. Ezt nyújtja Önnek Karner Zsolt SAP specialista és szakértő csapata!

Szolgáltatásaink

szamok 1Projekt és Program Menedzsment

Szolgáltatásaink köre lefedi a modern projekt és program menedzsment minden területét, kiegészítve az SAP fejlesztést specifikus igényekkel. A tényleges feladatot mindig a vevő igénye határozza meg.

szamok 2Projekt kivitelezése a teljes élettartam alatt

A projekt vagy program kivitelezését a kezdetektől támogatjuk és felelősséget vállalunk az implementáció lényegi témáiért. Megvalósítjuk minden ügyfelünk rendszerről alkotott elképzelését, legyen az standard közeli megoldás vagy vevőspecifikus SAP programozási feladat.

szamok 3Projekt utómunka és felhasználói tudásmenedzsment

Egy sikeres SAP projekt nem ér véget az új rendszer bevezetésével, a rendszert karban kell tartani, frissíteni és optimalizálni. Felmérjük, tervezzük és kezeljük a párhuzamosan futó kapcsolt rendszerek (koegzisztencia) miatt fellépő módosítási igényeket.

Tekintse meg a BKB Solutions referenciáit, sikeres SAP projektjeinket.
A hatékony SAP projekt lényege, hogy az Ügyfél tökéletesen elégedett legyen az eredménynel. Alábbi ügyfeleinktől ezt a visszajelzést meg is kaptuk!

Karrier

Csapatunk minden tagja folyamatosan bővíti szakmai tudását. Jelenleg az SAP -C_EWM_90 vizsgatípus teljes csapatszintű megszerzése a célunk.

A BKB Solutions csapata folyamatosan bővül szakértőkkel, hogy képesek legyünk egy vagy akár több projekt teljes körű levezénylésére. Amennyiben te is szeretnél csapatunk részévé válni, úgy várjuk angol és német nyelvű önéletrajzod, illetve motivációs leveled (angol vagy német nyelven) emailben.

Jelentkezés: jobs@bkb-solutions.hu

Kapcsolat

Karner Zsolt
SAP szakmai vezető, CEO

Karner Zsolt szakértő SAP tanácsadó telefonos elérhetőség+36 30 231 2026

Karner Zsolt szakértő SAP tanácsadó e-névjegy kártyaE-CARD

Ajánlatkérés

Karner Zsolt SAP szakértő LinkedIn profilja  Karner Zsolt SAP szakértő GooglePlusz profilja  Karner Zsolt SAP szakértő Xing profilja 
BKB Solutions, a szakértő SAP partner. Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérje ajánlatunkat!
SAP projekt menedzsment, tervezés, fejlesztés és optimalizálás!